Het videobellen heeft goede nieuwe ervaringen opgeleverd en blijft een onderdeel van het aanbod van mijn praktijk. Daarnaast mag ik je gelukkig ook weer ontvangen in mijn sessieruimte.

Omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren. Ik stuur je die regels door die van toepassing zijn in mijn praktijk. De regels zijn overgenomen uit het protocol van mijn beroepsorganisatie de SBLP.

Bij bezoek aan de praktijk:

 • Het toilet svp zo min mogelijk gebruiken;
  • Neem zo min mogelijk spullen mee en stopt u je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak;
  • Voor en na de behandeling was ik mijn handen met desinfecterende zeep; ik zal je vragen je handen je handen te ontsmetten met handgel of ontsmettingsdoekje.
  • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk;
  • De sessie vindt plaats op  minimaal 1,5 meter afstand; Oefeningen kunnen wel worden gedaan met inachtneming van de 1,5 m.
 • De betaling vindt achteraf plaats via bankoverschrijving of betaal-link, dus dat leidt niet tot een contactmoment.

Bezoek is alleen mogelijk als ….

 • Er zijn fysieke gezondheidsvoorwaarden. Als één van de volgende vragen met “ja” wordt beantwoord, dan kun je NIET naar de praktijk komen maar raad ik een sessie via videobellen aan:
 • Heb je nu Corona?
  Heb je nu huisgenoten met Corona?
  Heb je nu één van deze verschijnselen?
  hoesten, kuchen of niezen;
  koorts (38⁰ C of hoger); kortademigheid.
  Heb je huisgenoten met één van deze verschijnselen?
  Ben je in thuisisolatie?
  Woon je in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking.
 • Is de afspraak gemaakt en blijkt dat je gezondheid is veranderd op bovenstaande punten? Je wordt geacht contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
 • Indien je je angstig voelt om te komen, dan is een consult via videobellen nog steeds mogelijk. Ik stuur van tevoren een link voor videobellen toe. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar gefactureerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen;

Ik hoor graag of je weer langs wil komen voor een intake- of vervolgsessie.

Daarnaast mag je deze maand nog altijd gratis deelnemen aan de online halfuurtjes Lijfwerk, zie elders op deze pagina.

Pin It on Pinterest

Share This