Van Piekeren naar Rust in je hoofd

Vind de VOLUME-knop van je hoofd, draai 'm lager en kom terug in je Lijf!

Van piekeren naar rust in je hoofd, zou je dat ook wel willen? Ja toch?!  Want:

Herken jij je hierin:

M

jezelf geen rust gunnen

M

geen vat meer hebben op je gedachten

M

herkauwen op ontmoetingen die geweest zijn

M

beïnvloedbaar zijn

Wil jij liever:

N
rust aan je hoofd
N

meer harmonie in jezelf ervaren

N

gewoon jezelf kunnen zijn zonder analyses achteraf

N

bevrijd zijn van die drukke denker in dat hoofd!

Mee op Anti-pieker-pad

Tijdens mijn studietijd zat ik nogal in mijn hoofd. Ik kwam steeds vaster in mijn denkcirkeltjes te zitten en raakte in een burn-out. Door middel van lichaamsgerichte therapie heb ik ervaren hoe ik eindelijk rust kon vinden in mijn hoofd. Gedachten waren er nog steeds maar ik werd er gewoon minder door gegrepen! WAUW, dacht ik, DIT MOET IEDEREEN WETEN, en het is nog zo eenvoudig ook!

Van Piekeren naar Rust in je hoofd

Als ervaringsdeskundige en als lichaamsgericht therapeut kan ik jou helpen met het verminderen van piekeren. Ik neem je mee op Anti-pieker-pad door middel van een viertal korte video’s die ik elke 2 dagen toestuur. De video’s zijn soms serieus en soms speels. Ze bevatten een uitleg vanuit de visie van Lijfwerk. Daarnaast doe ik verschillende lichaamsgerichte oefeningen voor, zowel zittend, staand als liggend, onder andere nek-en hoofdmassagetechnieken. Lekker makkelijk voor jou, je hoeft alleen maar mee te doen. Het kost je maar een kwartier per keer.

Ik heb erg lang het gevoel gehad dat ik iets miste. Ik ben gaan zoeken in spiritualiteit, maar daar vond ik het niet. Dankzij het Anti-pieker-pad van Hester ben ik er achter gekomen dat mijn lichaam veel meer is dan alleen mijn hoofd. Door de oefeningen van het Pad voel ik me steeds completer worden én wordt mijn hoofd rustiger. Daar ben ik erg blij mee!

Marjan

Laat mij je helpen je rust terug te vinden en ga GRATIS mee op Anti-pieker-pad!


Ontvang als bonus: tweewekelijks tips over hoe je beter bij jezelf kunt blijven in contact met anderen .

 

Pin It on Pinterest

Share This