Zoek jij rust in je hoofd en verbinding met je lichaam?

Dan zijn de Lijfwerk-halfuurtjes iets voor jou:

Samen doen we live online lichaamsgerichte oefeningen voor rust in je hoofd en lichaam.

Ontdek hoe jij hiermee op adem komt en weer terugkomt bij jezelf.

Zou je wel rust in je lichaam willen, maar:

  • gebeurt er telkens iets in je omgeving waardoor dat niet lukt?

  • vind je het lastig om stil te staan bij jezelf?

  • of verlies je jezelf in je eigen gedachten?

 

Mijn naam is Hester de Vries, lichaamsgericht therapeut en ik ondersteun je graag om je meer met jezelf te verbinden en hierin rust te vinden.

Sluit je aan bij een van de Lijfwerk halfuurtjes en besteed aandacht aan jezelf.

Rust in je hoofd- lijfwerk halfuurtje…. Waarom bied ik dit aan?

Met het Lijfwerk halfuurtje wil ik je een vriendelijke stok achter de deur bieden om eens stil te staan bij jezelf. Ik bied je lichaamsgerichte oefeningen om spanning en emoties beter te reguleren. Mijn ervaring met de Lijfwerk halfuurtjes is dat het prettig is om samen lichaamswerk te doen, ook al doet iedereen op afstand mee. Deelnemers geven aan zich kalmer te voelen, zich meer verbonden te voelen met hun lichaam en minder te piekeren. Je verbetert de relatie met jezelf en je lichaam.

Is het gratis?

Ja, maar als je wil doneren: heel graag. Ga naar Tikkie..

Wil je ook meer rust in je hoofd?

Check de data en meld je aan. Ik zou het heel leuk vinden om jou te ontmoeten bij mijn Lijfwerk halfuurtje- sessies!

Lees meer over wat ik met je gegevens doe in de Privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This