lezingen – workshops – trainingen

Workshop op maat

Heb je zelf een groep en wil je met Hester overleggen voor een workshop, lezing of cursus op maat? Meld dit dan via het contactformulier. Hester neemt dan contact met je op over je wensen.

Aanbevelingen

Ik heb een zeer interessante lezing van Hester mogen bijwonen. Boeiende inhoud en goede presentatie, inclusief zelf voelen/ervaren hoe het werkt. Lezing en Hester verdienen beslist een groot publiek!

Daphne van Emmerik

volgde de lezing ‘Karakter en contact’

Ik heb lezingen van Hester bij de Volksuniversiteit bezocht, over hechtingsstijlen en ook over karakterstructuren. Heel wat over mezelf opgestoken…Hester heeft er duidelijk verstand van. En ze weet het ook duidelijk en inspirerend te vertellen, waardoor het allemaal goed blijft hangen.

Eric Bruining

software tester

…Ik vind Hester een bijzonder talentvol spreker. Ik kan u haar humorvolle, interactieve lezingen over de psychologie dan ook van harte aanbevelen.

Suzan Bogers

lichaamsgeörienteerd therapeut

Benieuwd naar meer?

Interesseren onderwerpen als zelfvertrouwen, persoonlijke kracht en bij jezelf blijven jou? Eens per twee weken publiceer ik een nieuw artikel rondom deze thema’s. Als je je inschrijft, dan krijg je vanzelf deze inspiratie in je inbox! Ook lees je dan meer over de workshops en cursussen van Lijfwerk, precies over deze onderwerpen.

Pin It on Pinterest

Share This